Uimastamine ja seksuaalvägivald

Uimastamine ja seksuaalvägivald

Kui sul on kahtlus, et sind on uimastatud ja oled langenud seksuaalkuriteo ohvriks, helista kohe numbril 112 või pöördu 7 tööpäeva jooksul võimalikult kiiresti seksuaalvägivalla kriisiabikeskustesse, mis on avatud iga päev 24h. Abi on tasuta.

Ära pese, ära söö ega joo. Too kaasa juhtunu ajal seljas olnud riided paberkotis.

Leia lähim kriisiabikeskus

Kui seksuaalkuriteost on möödas üle 7 päeva
Sellisel juhul pöördu politseisse. Kui sinu tervislik seisund on halb või halveneb, tasub pöörduda perearsti poole või erakorralise meditsiini osakonda.

Kui seksuaalvägivalla juhtumist on möödas rohkem kui 7 päeva
Sellisel juhul meditsiinilist tõendusmaterjali enam koguda ei saa, kuid võid vajada vaimset tuge ning testimist seksuaalsel teel levivate nakkuse osas. Selleks pöördu psühholoogi või naistearsti/ naha- ja suguhaiguste arsti vastuvõtule. Abi aitab leida ka ohvriabitöötaja.

Loe lisaks: Ohvriabi – seksuaalvägivald